Verjaardag Apple Store

 

Het is alweer tien jaar geleden dat de eerste Apple Store het levenslicht zag en er gaan al enige tijd geruchten rond. Zo meldt CNET dat het bedrijf een grote verrassing in petto heeft. Vorige maand werd al bekend dat winkelpersoneel geen vakantiedagen rond deze datum mocht opnemen. Volgens een ‘betrouwbare bron bij Apple’ heeft het bedrijf werknemers een geheimhoudingsverklaring laten tekenen en heeft het mensen ingehuurd om diverse, met zwarte gordijnen afgedekte, Apple Stores in te richten voor een mogelijke onthulling dit weekend. De verwachting is dat er nieuwe hardware zal worden onthuld.

De timing is bijzonder omdat binnenkort Apple’s Worldwide Developers Conference zal plaatsvinden. Van 6 juni tot en met 10 juni zal in San Francisco het Apple Worldwide Developers Conference gaat plaatsvinden waarop de fabrikant de opvolger van de huidige generatie iPhone zal gaan aankondigen. De verwachting is dat Apple op de eerste dag de nieuwe iPhone 5 zal gaan bekendmaken.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s