Axiatel maakt faxen weer up to date

Faxen via internet was nog nooit zo eenvoudig volgens het telecombedrijf Axiatel. het bedrijf heeft nieuwe functies toegevoegd aan de online Fax per Email service, om de wensen van professionals en MKB-ers nog beter tegemoet te komen. Faxen via internet is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Met de fax per mail service van Axiatel is het mogelijk om onbeperkt faxen te ontvangen en faxen te versturen vanaf een email account of een account op axiatel.com. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding, dus je kunt faxen vanaf je smart phone, laptop of PC. Om te voldoen aan de wensen van is de online faxservice nu vernieuwd.  Gebruikers kunnen de service volledig configureren naargelang hun behoeften.

Zo is er de mogelijkheid om een ontvangstbevestiging te ontvangen, tot 5 e-mailadressen toe te voegen die de ontvangstbevestiging ontvangen, een interface die wordt beschermd met een wachtwoord waar fax gratis opgeslagen wordt gedurende een jaar en een geïntegreerd adresboek in de interface. Al deze functies verbeteren de  gebruikers ervaring en maakt fax weer up to date.

Nu, met Axiatel’s service, is het ook mogelijk om de verzending uit te stellen, de gewenste resolutie voor de documenten te kiezen die u wilt faxen en een gepersonaliseerd voorblad naar keuze toe te voegen in verscheidene versies (hierbij kunt u het bedrijfslogo uploaden en andere informatie) Daarnaast heeft Axiatel een spam-filter toegevoegd waarbij het mogelijk is om junk fax te filteren en blacklist spammers.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s