Google en Facebook azen op Skype

Google en Facebook zouden beiden in gesprek zijn met Skype. Facebook, de site met meer dan 600 miljoen actieve gebruikers, wil de dienst graag kopen maar Skype ziet meer in een samenwerkingsverband met Facebook. Tegelijkertijd is Skype ook al eerder  in gesprek met de zoekmachine Google in verband met een mogelijke samenwerking. Vooralsnog heeft Skype de geruchten als speculatie afgedaan, maar het is niet de eerste keer dat dit speelt.
 
Eerder dit jaar, in maart 2011, werd bericht dat Facebook video bellen beschikbaar zou maken via Skype en Skype 5.0 ondersteunt integratie met Facebook waardoor gebruikers kunnen bellen en sms-en met hun Facebook vrienden vanaf Skype.  Gebruikers kunnen tevens in Skype hun status op Facebook veranderen en is de bekende ‘like’-knop beschikbaar in het programma. Ook het laatste nieuws van Facebook wordt in het programma afgebeeld.
Het begin is er dus en Skype zal een keuze moeten maken. Concurrenten op het gebied van videobellen blijven tenslotte niet stilzitten. Analisten hebben in ieder geval een voorkeur voor een samenwerking tussen Facebook en Skype.
Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s