Meer dan 8 000 bomen geplant door Axiatel in Mali

 

Meer dan 8 000 bomen geplant in Mali dankzij  klanten Axiatel

Sinds 1 maart 2009 doneert Axiatel één euro aan de vereniging Planète Urgence voor elke bestelling die wordt geplaatst op haar site. Dat betekent dat voor iedere bestelling van de conference call, fax via internet of de virtuele telefooncentrale een euro wordt gedoneerd aan Planète Urgence om zo bij te dragen aan de bescherming van het milieu. Inmiddels heeft Axiatel al meer dan 8 000 bomen geplant in Mali in het kader van de actie « 1 euro = boom» ten gunste van duurzame ontwikkeling.

Dankzij de klanten van Axiatel heeft het bedrijf bij kunnen dragen aan het herbebossingsproject in Mali, en het is nog niet klaar! In de toekomst zal Axiatel haar samenwerking met de internationaal erkende NGO voortzetten en de uitdaging aangaan om miljoenen bomen aan te planten. Op deze manier draagt het bos bij aan het in stand houden van de soorten, aan de bescherming van de grond en strijd tegen de opwarming van het klimaat en de oprukkende woestijn in Mali.

Planète Urgence

Planète Urgence is een Franse NGO, opgericht in 2000, die zich richt zich op duurzame ontwikkeling en de bescherming van het milieu in de arme landen. Planète Urgence stelt aan de particulieren en de ondernemingen voor hun uitstoot aan CO2 te compenseren door herbebossingsprojecten te financieren, om zo te strijden tegen de klimaatverandering, om de ecosystemen in ere te herstellen en de meest kwetsbare bevolkingsgroepen te beschermen. Deze campagne heeft de steun gekregen van het Programma van de Verenigde Naties voor het Milieu, en van Wangari Maathaï, de Nobelprijs voor de Vrede in 2004. De hoofddoelstellingen van Planète Urgence zijn als volgt:

  • Strijden tegen de verwoesting van de planeet
  • Strijden tegen de ongelijkheid tussen Noord en Zuid

Een map van de voortgang van ons project in Mali, is beschikbaar op de site  van Planete Urgence.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s