Indoor Communications Event

Het  gebruik van traditionele vaste telefonie neemt in een rap tempo af en consumenten maken steeds meer gebruik van gebundelde diensten, zoals tv, internet en telefonie in een totaal pakket.  Ook worden onze werkprocessen en informatievoorzieningen steeds mobieler en ervaren we het gebruiksgemak van smartphones en tablets. Strict organiseert samen met 10 belangrijke spelers op het gebied van (indoor) communicatie in Nederland op 31 mei a.s. het Indoor Communicatie Event in Hotel Houten.  Mobiliteit is hot item bij veel organisaties en op alle niveaus. Een vereiste is dan ook dat mobiele communicatie binnen de muren van het bedrijfsgebouw optimaal werkt. We zien het verkeer verschuiven van de eigen PBX naar een publiek mobiel netwerk of een eigen mobiel netwerk, zoals Private GSM. Wat zijn de gevolgen van die verschuiving, zowel voor de bereikbaarheid als voor de kosten? Betreft het alleen spraak of ook dataverkeer? Is die mobiele communicatie alleen binnen het bedrijf mogelijk of ook daarbuiten? En wat is de mogelijke impact op bedrijfskritische processen bij uitval van het mobiele netwerk?

Om deze aspecten toe te lichten organiseert Strict, in samenwerking met diverse marktpartijen, het Indoor Communications Event. Dit event op 31 mei in Hotel Houten biedt u een uitgelezen mogelijkheid een goed beeld te vormen van de ontwikkelingen, drivers, realisatiemogelijkheden en randvoorwaarden voor het gebruik van mobiele communicatie binnen uw bedrijfsomgeving. Thema’s voor deze dag zijn Mission critical communicatie, Mobiel tenzij beleid, One device, Indoor Communications & Roaming en Security & Beheer. Doelgroepen voor dit event zijn alle beslissers en potentiële gebruikers van Indoor Communications oplossingen in de grootzakelijke markt (finance, transport, utilities, zakelijke dienstverlening), de zorgsector, OOV en overheidsinstellingen. Meer informatie en aanmelden: www.strict.nl/indoor.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s