Nintendo breekt verkooprecord dankzij 3D-technologie

 

In slechts twee dagen tijd heeft Nintendo gezorgd voor een doorbraak van 3D-technologie naar het grote publiek. In de eerste twee dagen dat de Nintendo 3DS beschikbaar was zijn er in Europa 303,000* exemplaren van verkocht. Daarmee is het record gebroken dat in 2009 door de Nintendo DSi werd gevestigd en werd de Nintendo 3DS in het weekend van de lancering het snelst verkopende draagbare systeem van Nintendo.

De Nintendo 3DS is Nintendo’s nieuwe draagbare spelsysteem dat zonder speciale bril toegang biedt tot 3D-entertainment. Speel games in volledig 3D, neem 3D-foto’s en geniet van unieke toepassingen die elke dag weer voor nieuwe verrassingen zorgen.

“De Nintendo 3DS laat gebruikers voor het eerst genieten van 3D-technologie thuis en onderweg, met plezier en verrassingen voor iedereen. Het systeem is standaard voorzien van het toegankelijke Gezichtenjacht en voegt met de StreetPass-functie een nieuwe dimensie toe aan het gevarieerde aanbod aan spellen dat nu al verkrijgbaar is. Hiermee spreekt Nintendo zowel oude als nieuwe spelers aan,” zegt Laurent Fisher, Nintendo of Europe’s Managing Director Marketing & PR. Ga voor meer informatie over Nintendo 3DS naar www.nintendo3ds.nl.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s