5 Besparingstips voor ondernemers

Wilt u op een eenvoudige manier geld besparen?  Lees hier vijf handige tips om bijvoorbeeld uw projecten te regelen, vergaderingen effectief te organiseren en gratis visitekaartjes te bemachtigen.  

1.  Telefonische vergaderingen

Trainingsbureau BasHoorn.nl heeft in Oktober 2010 een werkdrukonderzoek uitgevoerd en  kwam tot de conclusie dat we veel en ineffectief vergaderen. Een goede redden dus om telefonisch vergaderen in te voeren. Met de conference call service van Axiatel kunt u na inschrijving telefonisch vergaderen waarbij iedereen kan inbellen op een uniek nummer dat bestemd is voor conference calls, waar dan ook ter wereld.

2. Energie besparen

Met behulp van zogenaamde schakelblokken kunt u het energieverbruik beperken van apparatuur. Je bespaart per apparaat zo’n derde op energie door apparaten ’s nachts en in het weekend uit te zetten. Een andere optie is om tl-buizen te vervangen door LED-verlichting. Zo bespaar je dus op je energiekosten en je kosten en het is beter voor het milieu.  

3. Faxen per mail

Vermijd de aanschaf van een dure faxmachine, inkt en papier en ga over op faxen via internet. Er is geen apparatuur of software nodig dus u kunt papier, inkt en energie kosten besparen. Axiatel biedt een service waarmee uw faxen kunt verzenden en versturen vanaf uw online interface op axiatel.com en uw eigen email inbox, vanaf slechts 5.90. Bovendien kun je een gratis proefperiode doorlopen van 30 dagen. 

4. Gratis visitekaartjes

Visitekaartjes nodig? Probeer dan de service van vistaprint waarmee u online gratis visitekaartjes kunt laten maken. Je kunt 250 visitekaartjes gratis online ontwerpen die (je betaalt slechts verzendkosten). Dit is eenvoudiger en voordeliger. Bovendien kun je op deze manier regelmatig van design wisselen ;

5. Telefoneer via internet

Bellen via internet, oftewel VoIP is superhandig. Je kunt o.a. via Skype gebruik maken van deze service. Het is goedkoper dan het hebben van een reguliere telefoonlijn doordat je slechts een telefoonnummer nodig hebt en het gesprek verloopt via een grotendeels gratis internetverbinding. Kortom vermijd hoge gesprekskosten en ga over op VoIP. Het enige wat je nodig hebt is een computer met microfoon en geluid.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s