De iPad 2 coming soon

Apple presenteerde onlands de iPad 2 die in de Verenigde Staten al vanaf 11 maart verkrijgbaar is. In Nederland moeten we nog even wachten tot de iPad 2 in de winkels te verkrijgen is, maar dat weerhoudt ons er niet van om de populaire tabletcomputer in the picture te zetten.

Doorslaand succes

De eerste iPad is een succes gebleken, ondanks dat Apple heel wat kritiek te verduren kreeg voor de launch van een van hun bestverkopende producten. De iPad is makkelijk in het gebruik en er zijn verschillende applicaties waarvoor de iPad geschikt is. Van surfen op het web, tot het lezen en versturen van mails of fax, het bekijken van foto’s en video’s, het afspelen van muziek, het spelen van games, het lezen van digitale boeken en nog veel meer. Volgens nu.nl zijn er dan ook tussen april en december 2010 zo’n 15 miljoen exemplaren verkocht. Er zitten inmiddels zo’n 65.000 iPad-apps in de App Store.

De iPad2

Inmiddels zijn heel wat concurrenten in de voetsporen van Apple getreden. Genoeg reden voor Apple dus om zo spoedig mogelijk te komen met de opvolger van de iPad, de iPad2. Een nieuw ontwerp dat dunner, lichter en sneller is, met FaceTime, Smart Cover en een batterij met een gebruiksduur van 10 uur.  Maar, whats’ s new?

–  iPad 2 heeft een volledig nieuw ontwerp en is 33 procent dunner en 15 procent lichter dan de oorspronkelijke iPad, maar heeft hetzelfde prachtige 9,7-inch lcd-beeldscherm met led-achtergrondverlichting

–  iPad 2 bevat de nieuwe dual-core A5-processor van Apple voor indrukwekkende prestaties en een schitterende weergave

– iPad 2 heeft nu twee camera’s: een VGA-camera aan de voorzijde voor FaceTime en Photo Booth en een camera aan de achterzijde voor het maken van 720p HD-video-opnamen.                                                                                           

– De batterij heeft nog altijd de gebruiksduur van maximaal 10 uur

–  iPad 2 is verkrijgbaar in een zwarte en witte uitvoering en met sommige modellen kan gebruik worden gemaakt van de 3G-netwerken van AT&T en Verizon. De innovatieve iPad 2 Smart Cover is in diverse kleuren verkrijgbaar in uitvoeringen van polyurethaan en leer.


Met de nieuwe camera’s aan de voor- en achterzijde kunnen iPad 2-gebruikers nu FaceTime-gesprekken voeren met iPhone 4-, iPod touch- en Mac-gebruikers, zodat ze overal waar Wi-Fi beschikbaar is hun familie en vrienden kunnen zien. iPad 2 wordt geleverd met iOS 4.3, de nieuwste versie van het meest geavanceerde mobiele besturingssysteem ter wereld, met nieuwe functies zoals sneller mobiel surfen met Safari, iTunes Thuisdeling, verbeteringen in AirPlay, de mogelijkheid om met de schakelaar aan de zijkant van iPad de schermrotatie te vergrendelen of het geluid uit te schakelen en de Persoonlijke hotspot-functie om de mobiele gegevensverbinding van de Phone 4 te delen via Wi-Fi. De innovatieve nieuwe iPad 2 Smart Cover beschermt het beeldscherm van iPad zonder het geheel veel dikker of zwaarder te maken. De Smart Cover kan tevens tot standaard voor het typen of bekijken van video’s worden gevouwen.

Prijzen en verkrijgbaarheid

iPad 2 is vanaf 25 maart verkrijgbaar in Nederland! Kun je niet zo lang wachten? In Amerika is de iPad 2 vanaf 11 maart beschikbaar.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s