Faxen via internet

 Denkt u erover om uw faxmachine de deur uit te doen, maar twijfelt u nog? Maak kennis

Wat zijn de voordelen voor u?

Vervang faxmachine

Als u de fax per mail service gebruikt, kunt u uw fax eenvoudig verzenden en ontvangen vanaf uw online account op www.axiatel.com en uw eigen email inbox. Daardoor heeft u geen faxmachine meer nodig en bespaart u handig op inkt, papier en energiekosten. Bovendien hoeft u geen speciale apparatuur in te stellen en zijn er geen verborgen kosten waardoor u zonder zorgen gebruik kunt maken van de service fax per mail.

Mobiliteit

Met behulp van deze service kunt u altijd faxen verzenden en ontvangen waar u ook bent. Op kantoor, thuis, in het vliegtuig,…in het buitenland.  Doordat u slechts een internetverbinding nodig heeft en uw Axiatel account is het erg simpem om faxen via internet te versturen. Als u veel onderweg bent, is er ook de mogelijkheid om faxen te verzenden en ontvangen vanaf uw smartphone (Iphone, Blackberry, PDA, Palm enz.)  of Ipad. De eenvoud en het gemak wordt onderschreven door Bedrijfsleider Claudia B « Goedendag, ik heb net uw service gebruikt en ik moet zeggen dat ik volkomen tevreden ben. Ik heb geen enkel probleem gehad om me in te schrijven en toch ben ik niet erg vertrouwd met “Internet”. Uiteindelijk is het veel eenvoudiger dan een faxtoestel te kopen, het aan te sluiten, een lijn te hebben en de hele dag reclamefaxen af te drukken…».

Besparingen

Met behulp van de fax per mail service bij Axiatel, kunt u al vanaf  €5.90 fax via internet versturen. Faxen per mail is tevens voordeliger ten opzichte van een telefoonlijn of het gebruik van een faxmachine doordat je abonnementskosten, energie-, papier- en inktkosten kunt besparen. En, de tijd die je normaal doorbrengt bij de faxmachine natuurlijk; Geen bezette faxlijnen meer of papierstoringen. Kan niet beter toch?

Wilt u meer weten over de fax per mail service, bezoek dan onze website. Indien u tot nummerbehoud over wilt gaan, neem dan contact op met onze klanten service: 020 890 8152 of vult het contactformulier op de website in.

Advertenties

Over Telecom News

News : Services & Telecom solutions entreprises : Fax Internet, Conference Call, Video Conference, Voice Over IP & VoIP ...
Dit bericht werd geplaatst in Fax en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s